Povzeto po dr. Dain Heer, avtor uspešnice Bodi ti, spremeni svet in soustvarjalec Access Consiousnessa, spodbujevalec dvigovanja zavesti in sprememb, ki ljudi z vsega sveta vabi, da vstopijo v svojo resnično veličino.

Ne glede na vaše trenutno finančno stanje, sta bogastvo in obilje možni in vi ste vir, da ga ustvarite! Pogosto si mislimo, da bi rešili svoj denarni položaj in bili srečni, če bi zadeli na lotu ali prejeli visoko dediščino. S tem seveda ni nič narobe, a kaj je še mogoče?

Kaj lahko storite danes, da začnete takoj spreminjati svojo finančno situacijo?

Tukaj je 7 ključev za preoblikovanje vaše finančne resničnosti, ki se začne že danes!
 • Ustvarite 10% račun
  Vzemite 10% vsakega prejeta dohodka, ga shranite ter ne zapravite! Nikoli! Ko boste opazovali, kako vaš znesek raste, boste pozornost preusmerili drugam kot na denar. Ljudje, ki so resnično bogati, so pripravljeni denar tudi imeti, ne le zapravljati.
 • Nosite gotovino s seboj
  Vzemite določen znesek denarja in ga imejte vedno pri sebi. Kakšen znesek je to za vas, koliko bi morali imeti v denarnici ali torbi, da bi imeli občutek, da ste premožni? Navadite se na to, da imate denar in pritok denarja bo začel teči z večjo lahkoto.
 • Začnite postavljati vprašanja
  Ko pridemo do tematike denarja, smo v zaključku in sklepamo, da je trenutno stanje naša edina resničnost in da se ničesar ne da spremeniti. V isto smer smo hodili tako dolgo, da smo si utrli pot. A kaj, če to ni edina pot? Ko postavite vprašanje, se odprejo vrata možnosti: Kaj vse je še mogoče? Kaj je potrebno, da se to spremeni? Kako je lahko še boljše kot to? Če želite, da se stvari začnejo spreminjati res hitro, uporabite vprašanje skupaj s čistilnim izrekom in opazujte, kako se stvari prikazujejo kot čarovnija!
 • Kakšno bo moje življenje čez 5 let?
  Če želite več jasnosti v povezavi z vašimi odločitvami, vprašajte: Kakšno bo moje življenje čez pet let, če bom izbral to? Kakšno bo moje življenje čez pet let, če ne bom izbral tega? Ta vprašanja vam omogočajo, da se zavedate energije, kaj bo ustvarila vaša izbira. Pri enem vprašanju boste imeli občutek lahkotnosti, radosti, več veselja in preprostosti, pri drugem pa se boste počutili težko, energija bo gostejša. Sledite energiji lahkotnosti in radosti, temu bo sledil tudi denar!
 • Denar sledi radosti!
  Mnogi si predstavljamo, da bomo srečni, ko bomo uredili svoj denarni položaj. Trdo delamo v življenju, da bomo nekoč uživali v življenju, a pravzaprav je ravno obratno. Izberite, da boste srečni in denar bo sledil! Kaj je zabavno zate? Kaj te oživi? Kaj te izpolnjuje in daje občutek veselja in navdušenja? Izberite to zdaj in opazujte, kako se bo povečal vaš dotok denarja.
 • Pokaži mi denar!
  Recite to vsaj trikrat. Pokaži mi denar! Pokaži mi denar! Pokaži mi denar! In vprašaj, ali lahko imam denar sedaj? Vprašajte večkrat. Denar je tisto, kar pride na koncu opravljene storitve, to je v bistvu stranski proizvod. Toda za to, morate biti pripravljeni zaprositi. Če želite, da vam ljudje in Vesolje dajo denar, je »Ali lahko imam denar sedaj?« eno najboljših vprašanj, kar si jih lahko zastavite.
 • Kaj je enostavno zate?
  Tista stvar, ki jo naredite najlažje in za katero menite, da nima nobene vrednosti, je stvar, ki vam bo prinesla največ denarja. Kaj počnete, za kar mislite, da nima nobene vrednosti in za katero bi vam ljudje lahko dejansko plačevali? Če je lahkotno za vas, ne pomeni, da je enostavno tudi za druge. Ni res! Kar je enostavno za vas, NI enostavno za vse druge. Kako lahko uporabite tisto, kar vam je enostavno, da zaslužite?

Ste pripravljeni imeti denar? Ste pripravljeni živeti v bogastvu in uživati v obilju? Bi ga bili pripravljeni prejeti?

Ko začnete uporabljati te ključe, spremenite svoje delovanje v povezavi z denarjem. Ko spremenite način, kako komunicirate z denarjem, spremenite svojo izkušnjo z njim. In to je šele začetek!


Objavi komentar

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane