Access Consciousness in živali

Ste vedeli, da lahko živali govorijo? Zanimivo je opazovati, kako se živali vedejo, ko jim ne posvečamo pozornosti. Vedo, kaj potrebujejo in to vam bodo sporočile, če boste le lahko prejeli njihovo sporočilo.

Živali telepatsko poberejo vse vaše misli, občutke in čustva. To je njihov jezik in lahko vam prikažejo celotno sliko, kaj se dogaja z njimi, če jim le postavite vprašanje. Eno največjih daril, ki ga lahko dobimo od njih je, da nas živali sprejemajo brez sodb in brez omejitev.

Kaj če so vaše živali bolj zavestne kot vi? Ko boste priznali njihovo zavest, se bodo začele drugače obnašati do vas. Lahko vas naučijo, kako imeti bolj ekspanzivno resničnost in to vam bodo dale, če boste poslušali.

Naj vam zaupam skrivnost. Vsi procesi, ki jih izvajamo na ljudeh, v večini primerov delujejo tudi na živalih. In to še hitreje!

Kako vam lahko pomaga Access Consciousness pri živalih?

  • odprava različnih stanj in obnašanj pri živalih
  • pomoč pri zdravljenju (pospeševanje celjenja ran po operacijskih posegih ali poškodbah, hitrejše okrevanje, odpravljanje bolezenskih stanj,…)
  • pri umirajočih živalih za lahkotnejši prehod ali možnost izbire čudežnega okrevanja (v primerih, ko telo umira, a ga bitje še ni pripravljeno spustiti)
  • brisanje travm (v primeru, da že veste, da je žival doživela travmatično izkušnjo in v primeru, če ste žival posvojili iz zavetišča ali rešili z ulice)
  • odstranjevanje entitet (v primeru, če ima žival kakšno bolezen, ki se ne more pozdraviti ali ko se žival nenadoma začne nenavadno, drugače obnašati – noče jesti, je nemirna, postane napadalna, se ne pusti božati,…)

Kako poteka tretman z živalmi?

Se zavedate, da živali energijsko posnemajo svojega lastnika, vključno z omejitvami, boleznimi, zdravjem, mislimi, čustvi, občutki in tako je nastal tudi rek: “Kakršen pes, takšen lastnik in obratno.” Zaradi tega, se najprej opravi pogovor z lastnikom in se ga po potrebi z orodji energijsko očisti, potem pa se nadaljuje tretma z živaljo.

Lastniku pokažem energijska orodja in procese, ki jih lahko nato sam uporablja tako na sebi kot na živali.

Kaj vse ve vaša žival, česar se vi ne zavedate? Dajte ji možnost, da vam pokaže.

Zaživite v skupnosti s svojo živaljo!

Cena za prvi tretma je 150 € (do 120 min).
Za nadaljna srečanja (po potrebi) je cena 50 € (60 min).

    Prijava na tretma

    DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane