Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness ponuja pragmatična orodja, tehnike in procese, s katerimi lahko spremenite karkoli v svojem življenju in ustvarite vse, kar želite, na drugačen, lahkotnejši način. Opolnomoča ljudi z zavedanjem, da nihče, razen nas osebno, ne more vedeti kaj zares deluje za nas in temelji na ideji, da lahko z lastno zavestjo sami vse premaknemo. Ko prepoznamo svoje vedenje in mu sledimo ter zaupamo, z lahkoto izstopimo iz avtomatizmov, omejitev, sodb, dvomov, strahov, prepričanj in razmišljanj, ki smo jih shranili, ter se odpremo povsem novim možnostim. 

Kaj, če obstaja življenje, za katerega ste vedno verjeli, da ga je mogoče živeti? Kaj če je zdaj čas, da ga tudi živite? Access vam daje več sebe, več zavedanja, več raziskovanja, več ustvarjanja. Vaša izbira ustvarja vašo prihodnost. Preko seminarjev, delavnic, knjig, avdio posnetkov in osebnih posvetov je prisoten v že več kot 173-tih državah po celem svetu.

Vabljeni na Access Consciousness delavnice in tretmaje. 

“The target of Access is to get us to the point where we are conscious enough to create change in ourselves so that we can increase the possibility of changing the trauma, drama and insanities that are present in life.

What would it be like if you embodied so much consciousness in everything that you did, that others chose to become more conscious as a result?” Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane