Če ste del mojega plemena, sem prepričana, da že imate nekaj predstave o tem kaj so akaški zapisi in kaj lahko storijo za vas. Najbrž poznate osnove, kaj pa podrobnosti? Pred kratkim sem svojemu plemenu postavila vprašanje: kaj bi radi vedeli o akaških zapisih kar presega vse, o čemer v skupini govorimo vsak dan? Izkazalo se je, da imajo moji ljudje veliko zanimivih vprašanj in dala sem jim svoje najboljše odgovore.

Pa pojdimo na naslednji korak vašega potovanja, k spoznanju kako močno darilo vas čaka v vaših akaških zapisih!

Pregled osnov

Akaški zapisi so zapisi vaše duše. Ko živite svoje življenje, vsaka izkušnja ustvari spomin. Spomini so ustvarjeni iz energije in posebna vrsta energije iz katere nastanejo se imenuje Akaša. Zbirka spominov, ki izvira iz življenjskih izkušenj se torej imenuje akaški zapisi. 

Ko doživljate izkušnje v svojem življenju, imate dve možnosti: izkušnja vas lahko premakne naprej ali zadrži. Vse je v tem, kako se odločite pogledati na izkušnjo in kaj vam to pomeni. Ko dostopate do akaških zapisov, vstopite v pogled ptičje perspektive na svoje življenje in svoje izkušnje. Dobite priložnost videti skozi oči svoje duše in ne samo skozi oči svojega ega. To vam daje priložnost, da se učite iz svojih izkušenj brez prekinitve občutkov, čustev ali prepričanj, ki jih je vaš ego morda pripisal izkušnji. Dobite čudovito priložnost, da ohranite lekcijo, medtem ko negativna čustva ob tem pustite ob strani. 

Precej močna stvar, kajne? Toda to je šele začetek. Zdaj se bomo poglobili v še več vprašanj, ki bodo razširila vaše znanje in vzbudila radovednost glede te čudovite prakse.

Ali lahko izbrišem spomin in svojih zapisov Akaše?

Recimo, da imate zelo boleč spomin. Takšnega, ki bi ga najraje za vedno pozabili. Ali je mogoče iti v svoje evidence in jih izbrisati iz obstoja, tako, da vam nikoli več ne povzročajo bolečin?

To vprašanje dobivam ves čas in verjamem, da je v povezavi z njim tudi veliko napačnih predstav. Poglejmo kaj se skriva tukaj. 

Ko je pomnilnik ustvarjen, ga ni mogoče izbrisati kot e-poštno sporočilo ali kot zastarelo aplikacijo v pametnem telefonu. Res je tudi, da če želite najboljše za izkušnjo svoje duše, verjetno ne bi želeli izbrisati spomina, tudi če bi lahko. Veste, v vseh izkušnjah je določena lepota, ne glede na to, ali jih vidite kot dobre ali slabe. Vaša duša prikliče izkušnje, ki jih morate imeti, z razlogom in najbolje je, da se izkušnja zgodi in da se pojavi lekcija.

Kakšen spomin na določeno izkušnjo lahko prinaša izjemno močne občutke in prepričanja. Včasih vaš ego ustvari ta prepričanja na podlagi strahu. Običajno so ti slabi spomini tisti, za katere si ljudje želijo, da bi jih lahko za vedno izbrisali.

Če bi spomin popolnoma izbrisali, bi izgubili več kot le negativna čustva. Prav tako bi izgubili modrost, ki jo lekcija prinaša in vaša Duša bi preprosto poklicala še eno podobno izkušnjo, ki bi nadomestila staro. Ista lekcija se bo ponavljala znova in znova, dokler ne boste v celoti sprejeli modrosti. Enostavno, kajne? A najbrž si tega ne želite, zato je tukaj dobra novica: očistite LAHKO občutke, čustva ali prepričanja, povezana s starimi spomini. Lahko počistite negativnost in hkrati obdržite modrost. Tako se boste naučili lekcij, ki se jih morate naučiti, če želite napredovati v svojem življenju.

To vam prinašajo akaška »čiščenja«. Pomagajo vam sprostiti negativno energijo in hkrati ohraniti modrost. Ni vam treba izbrisati spomina, samo čustva morate spustiti.

Ali nosimo življenjske izkušnje v svoji DNK kot tudi v zapisih Akaše? Kateri zapis je bolj pomemben? Z drugimi besedami, ali ima DNK, ki ga podedujem od svojih staršev, enako moč kot akaški zapisi, ki živijo v moji duši?

Odgovor je pritrdilen. DNK rada imenujem “tla” vaših življenjskih izkušenj. Tla nosijo to energijo. Kombinacija dušnih pogodb, sklenjenih s člani vaše družine in DNK, ki ga podedujete od njih, pomagajo ustvariti vaše življenjske izkušnje.

Pogodbe, ki so jih sklenili vaši starši in stari starši, so vplivale na njihove izkušnje in njihovo energijo in ko odrastete, ta energija vpliva na vas. Ljudje, ki vas vzgajajo, so model, kako vidite življenje v tej inkarnaciji, zato je njihova energija seveda pomembna za vaše izkušnje.

V ZDA sem prišla iz Brazilije, ko sem bila stara 24 let. V žepu sem imela 600 dolarjev in nisem vedela, kaj bom počela, ko sem prišla tja. Seveda sem imela veliko sanj, ko sem vstopila na letalo, vendar sem v ročni prtljagi s sabo prinesla tudi mentalnost žrtve – moj um je nosil vzorec žrtve.

V poznejših letih sem odkrila, da je prišlo do te, vedno prisotne negativnosti, ker sem vrsto let absorbirala materino energijo. Navsezadnje je bil to takrat edini model resničnosti, ki sem ga imela v življenju. 

Veliko dela je bilo potrebno, da sem počistila ta prepričanja. Ko sem se le naučila spustiti in dejansko prepustiti, da se velike stvari zgodijo zame, so bili rezultati toliko močnejši. Če sploh ne bi absorbirala teh omejujočih prepričanj, nikoli ne bi mogla izkusiti moči njihovega opuščanja in zagotovo ne bi mogla pomagati drugim ljudem, da si opolnomočijo življenje.

Torej gre za kombinacijo vaših izkušenj kot bitja duše v vaših zapisih Akaš skupaj z vplivom vaše družinske DNK, ki vam pomaga ustvariti osebne lekcije. Lekcije, ki vam bodo v tem življenju pomagale rasti, širiti se in uresničiti namen vaše Duše. 

Kako moja Duša izbere družino, v katero se bo inkarnirala v tem življenju?

Lahko verjamete ali pa tudi ne, toda izberete družino, v katero vstopite v določenem življenju. V tem življenju sem izbrala svojo družino in tudi ti si jo.

V vsakem življenju ustvariš pogodbo. Gre za pogodbo, ki vam pomaga, da se naučite, kaj se morate naučiti v življenju, ki ga boste začeli. V okviru te pogodbe izberete družino in ljudi, ki vas bodo podpirali na vaši poti.

Morda verjamete, da je bila vaša družina vedno na vaši strani, morda menite, da vas družina sploh ni v ničemer podprla in morda celo storila nekaj, da bi vas upočasnila ali vam stopila na pot.  Kar sem se naučila preko akaških zapisov je to, da ne glede na to, kako je videti na videz, za dejanji ljudi vedno stoji ljubezen. Tudi če gre za »zamočena« dejanja.

Stvar je namreč v tem, da imate sklenjene pogodbe z ljudmi, ki jih pritegnete v svoje življenje, za katere morda sploh ne veste, da jih imate. Ne glede na to, ali so ljudje, ki pridejo v vaše življenje “razsvetljeni” ali ne, tukaj so kot vaši učitelji. Pomagajo vam najti pot skozi njihova dejanja, ne glede na to, ali so ta dejanja dobra ali ne.

Lahko se odločite, da boste na svoje življenjske izkušnje gledali z občutki jeze in užaljenosti ali pa z občutki hvaležnosti in namena. Vedno se je mogoče naučiti lekcije in učitelji vam bodo pomagali, da se jih naučite. Tukaj v življenju nastopijo pogodbe in tudi razlogi, zakaj ste jih izbrali. Če se boste lekcije naučili, pa je odvisno samo od vas.

Ali negativne izkušnje v preteklih življenjih ustvarjajo blokade za intuicijo in duhovne izkušnje?

Če se želite povezati s svojo intuicijo, ste morda obiskovali tečaje ali poskusili meditacijo in ste imeli malo ali nič uspeha. V preteklih letih sem imela veliko študentov, ki so, kolikor je mogoče, naleteli na opečnat zid, ko so poskušali ustvariti povezave z duhom in intuicijo.

Torej, kaj se tukaj dogaja? Ena največjih možnosti je pogodba iz preteklega življenja. Nekatere izkušnje, povezane s tem, da lahko jasno vidimo, slišimo ali komuniciramo z drugimi ravnmi resničnosti, izkušnja, ki vas morda zadržuje, brez da bi se tega zavedali.

Poglejmo primer. Pred mnogimi leti so čarovnice kurili na grmadi. Vsi visoko intuitivni ljudje in šamani, ki so se ukvarjali z zdravilstvom, so bili hitro osumljeni čarovništva in posledice so bile grozljive. Mnogi od njih so izgubili vse. Dom, družino, včasih celo življenje.

Ta strah, pred izgubo vsega, zaradi intuicije, vedenja, se je lahko prenesel v to življenje in vam ustvarja blokade na intuitivnih kanalih. Delo z akaškimi zapisi, ne le, da lahko pomaga počistiti strah, temveč vam lahko pomaga tudi pri ponovnem odpiranju inutitivnih kanalov in prejemanju daril.

Avtorica: Patricia Missakian

Objavi komentar

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane