Branje akaških zapisov

Vas že dlje časa spremljajo žalost, bolečina in drugi občutki, ki si jih ne morete pojasniti? Določen odnos za vas nikakor ne deluje in si želite, da bi deloval bolje? Morda boste odgovore našli v svojih akaških zapisih.

Kaj je akaša?

Vsaka vaša misel, čustvo, dejanje, upanje, izkušnja, se zapiše kot energijski odtis v akaški zapis. Zapisi, ki vibrirajo povsod okoli nas in vsebujejo našo mentalno in čustveno energijo, izvirajo in vseh časov in vseh prostorov, kar pomeni tudi iz prejšnjih življenj, sedanjosti in potencialov za prihodnost. Zapisi so eterična, holografska zbirka informacij zavesti.

Akaša je vpogled v vašo dušo, vaše srce, tisto, kar zares ste, ko odstranite vse oklepe in obrambne mehanizme, ki ste jih z leti in skozi življenja gradili na sebi. Lahko bi rekli, da je akaša nekakšna magična knjižnica, ki vsebuje zapise vseh znanj, modrosti in je dragocen in neskončen vir informacij. Z njimi lahko ponovno odkrijete svoje darove in potenciale, ki ste jih skrivali življenja pred seboj.

Akaški zapisi vsebujejo celoten spekter vaših prepričanj, želja, hotenj, strahov, blokad, zapletenih odnosov, vzorcev, navad in doživetij, v njih najdete tudi zapise pogodb, urokov, zaobljub, prisil, magije in prekletstva, ki so bila kadarkoli dana na vas.

K Akaškim zapisom lahko pristopi vsak, kar pomeni, da imajo možnost vpogleda v naše osebne zapise tudi druge osebe. Ta informacijski kozmični internet je vedno odprt in prost za vse, ki ga želijo raziskati, a za vse to je potrebna globoka sproščenost, popolna osredotočenost, odprta um in srce, vendar pa kvaliteta in sposobnost pristopa zahtevata veliko vaje in treninga,  česar včasih ne zmoremo sami.

Resnico izven tega prostora lahko tako izveste na osebnem branju akaških zapisov, kjer bom vstopila v vaše akaške zapise in pri čemer se mi bodo razkrile situacije, odnosi, čustvena doživetja, občutki in prepričanja, ki so se zgodila v nekem preteklem življenju in glede na moč energijskih zapisov še vedno vplivajo na vaše sedanje življenje.

Zapisi so odlično orodje, s katerim se lažje zavedamo kaj se skriva za problemom ali določeno energijo, ki je neprijetna ali celo nevzdržna, zakaj se pojavlja in kako jo lahko spremenimo. Že med branjem zapisa se opuščajo energije, ki so shranjene v tem zapisu, z raznimi tehnikami pa ta energijski naboj opuščamo še globlje.

Seansa poteka v sproščenem in varnem okolju, med branjem pa skupaj z mano sodelujete z vašimi vodniki Akaških zapisov, ki jim lahko postavite tudi raznorazna vprašanja. Od kje izvirajo določeni strahovi, čustva, bolečina, vprašanja povezana z odnosi, možnosti je neskončno.

Potopite se v neskončno modrost akaških zapisov in prejmite odgovore na vprašanja, ki bodo spremenili vaš pogled na določeno situacijo, na življenje.

Po branju pa na masažni mizi prejmete še energijski tretma Barse, ki iz vašega telesa briše misli, čustva in občutke.

1 srečanje traja 120 min in zajema Branje Akaških zapisov ter bars tretma. Cena 120 €.

 
 

  Prijava na branje

  Vtisi

  »To moraš poskusiti! Bila je enkratna izkušnja. Stvari, ki jih nisem razumela, so zdaj veliko bolj jasne.«

  Krško

  »Priporočam branje, da dobiš globlji vpogled v svoj problem ali težavo, ki jo lahko na hiter ter enostaven način razrešiš prej kot v eni uri. Globoka izkušnja razsvetljenja. Hvala!!!«

  Ljubljana

  »Zelo sem hvaležna za branje zapisov s Sanijo. Dobila sem vse odgovore, ki sem jih želela. Med branjem so padale sence, okostnjaki in bolečine iz telesa, po tem procesu se je v moje telo naselila lahkotnost. Sanija vrhunsko, kvalitetno in z globokim uvidom v energije bere zapise iz Akaše. Vsakemu priporočam obisk pri njej. Hvala, hvala, hvala! Z ljubeznijo, Magdalena Jankovec.

  Domžale

  »Z branjem akaških zapisov imam zelo dobro izkušnjo. Zdaj se imam raje. Pojdi, ker ti bo pomagala.« (Brežice)

  Brežice

  »Noro dobra izkušnja! Čiščenje in osvoboditev. Spoznala sem kako pomembna je preteklost, kako prejšnja življenja in zaobljube vplivajo na sedanjost. Pomembno je oprostiti, spustiti, sprejeti. Sanja je čudovita bralka akaških zapisov, čarovnica. Priporočam, odlična izkušnja.« (Brežice)

  Brežice

  »Sanja, seansa s tabo pri branju akaških zapisov je bila zame nekaj novega in posebnega. Prišla sem k tebi zaradi neznosnega stanja, ki ga imam v odnosu s svojo hčerko. Po postavljenemu vprašanju, si mi prebrala s pomočjo vodnikov od kje in od kdaj traja ta odnos. Najin dvoboj s hčerko je bil takšen, da sem jo prosila, naj me že enkrat ubije, da se za vselej konča moje življenje in trpljenje, da resnično umrem. Ko sem zaprla oči, sem podoživela ta dvoboj, mojo nemoč, moj obup. Po navodilih sem izgovarjala besede Ho'oponopono, začutila sem tesnobo in pritisk v prsih, začela nenormalno globoko dihati in začela sem jokati kot dež. Z nadaljevanjem seanse sem se počasi umirjala in postajala lahkotna. Pridobivala sem na moči in zavesti, se umirila, nisem več jokala, le globoko sem še dihala, vendar brez vsakršnih bolečin v prsih. Vsa navodila, ki sem jih dobila ob branju upoštevam, besede Ho'oponopono izgovarjam večkrat na dan, vsak dan uničim odnos s hčerko in vse Pod&Pocam, tudi pismo odpuščanja pišem, nisem ga še končala. Hvala, hvala ti Sanija, za to čudovito seanso.« (Novo mesto)

  Novo mesto

  »O Akaši sem slišala že večkrat, celo na različnih delavnicah poskušala pokukati noter. Ampak kako to ti delaš sam ostala brez besed. Vau! 'Ženska se pogovarja z mojimi vodniki kot da je z njimi na kavi', mi je šla misel skozi glavo. Zelo lahkotno in zaupanja vredno. Priznam, da sem bila presenečena nad potekom 'branja'. Očitno nisem še pripravljena na vse odgovore. Je pa razplet vseeno bil zanimiv. Dobila sem namige in pojasnila zakaj se določene stvari vrtijo kot se. Verjamem da bi mi branje pomagalo na mojem poslovnem področju, ker sem imela težave z avtoritetami. Sedaj sem pripravljena sama biti avtoriteta in vodja. Seveda na drugačen način kot sem to doživljala sama. Z veseljem bom to izkušnjo poskusila še kdaj in jo priporočila tudi mojim prijateljem. Lepo je vedeti, da so mi vodniki resnično vedno ob strani in skrbijo za mojo rast. Še enkrat ti hvala za to čudovito izkušnjo.« Monika Krt (Ljubljana)

  Ljubljana

  DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane