Loading Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Kaj vaše telo ve o kreaciji življenja? Brezplačni zoom z Aleksandro Nkumah (Online)

3 decembra, 2020 @ 8:00 pop

Kolikokrat dnevno pomislite na to, da imate telo?
V kolikor imate to srečo in vašemu telesu ni potrebno uporabiti alarma bolečine, da opozori nase, se sploh zavedate, da ga imate?
 
Ali večino dne preživite v mentalnih labirintih uma? In razreševanjem še ne obstoječih problemov?
 
Telo je vaš primarni sopotnik na potovanju življenja, rodi se za vas in ko odsluži svojo pripadnost vam, tudi umre in se reciklira z elementi Zemlje.
 
 
Ta sestavek ni namenjen morbidnemu zavedanju, da je potovanje v življenju končno, da bomo en dan prišli na končno destinacijo izhoda in bomo mogli naše ljubo telo vrniti Zemlji, ne, ta sestavek je mišljen kot povabilo v svet kreacije življenja s telesom. V svet, kjer ste voljni biti v dialogu s svojim telesom, mu prisluhniti, ga resnično slišati, ga vprašati za mnenje, ter mu dovoliti, da vam pokaže kaj ve in zna.
 
Naša telesa so najbolj dovršen instrument v celem vesolju, posedujejo izjemno zavedanje in inteligenco v katero si mi, ljudje, ne dovolimo dostopiti, ker se raje zamotimo z mentalnimi igricami pravilnosti in napačnosti.
 
V tem letu, ko je pandemija zajela svet, se je zavedanje elementa strahu in destrukcije, ki jo vibracija strahu lahko zaseje v svetu zelo jasno skristalizirala. Veliko ljudi je dobesedno prenehalo živeti, zaradi strahu pred smrtjo in drugimi nevarnostmi, s katerimi smo vsakodnevno hranjeni preko medijev.
 
Obenem pa je to leto, ko so tudi naša telesa postala glasnejša, bolj jasno izražajo, da vendarle prisluhnite nam, vemo kaj počnemo, konec koncev smo rezultat milijonov let evolucije in še vedno smo tu, bolj dovršeni, kot kadarkoli prej.
 
Bralec..

Spusti se par etaž nižje od kraljestva vsemogočnega uma in si dovoli vstopiti v divje prostranstvo telesa. Kjer ne biva pravilnost, niti ne napačnost, tudi dobro in slabo ne.

Biva le divja drugačnost in ekstaza možnosti, katero ti telo tako glasno želi prikazati in te povabiti, da izkusiš to z njim.

Kaj, če naša telesa resnično vedo kaj in kako živeti? Kaj če so resnično bolj inteligentna, zavedna ter prisotna, kot smo si kadarkoli drznili pomisliti? Kaj če vedo veliko več kot ve naša glava? Kaj če imajo popolnoma magične sposobnosti kreacije?

Da zaupamo našim telesom, da vedo več, kot naš um? Je zdaj čas za popolnoma drugačno življenje s telesi in v telesih?

Je zdaj čas, da dovolimo našim telesom, da nam pokažejo kaj je DARILO UTELEŠENJA na planetu Zemlja?

 
 
Vabljeni na brezplačni zoom z Aleksandro Nkumah, Access Consciousness CF & Maestro, kjer boste odkrili kaj je še mogoče z našimi čudovitimi telesi. ❤
 
Kdaj? Četrtek, 3. 12. 2020, ob 20.30ih
Kje? V udobju vašega doma ( preko zoom-a / online)
Cena: brezplačno

URA ZOOMA se je premaknila za pol urice, štartamo ob 20.30.ih!

PRIJAVE za zoom in posnetek: KLIKNI TU

Podrobnosti

Datum:
3 decembra, 2020
Čas:
8:00 pop
Kategorija Dogodek:

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane