Loading Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Po čem si sploh NE drznete vprašati? Brezplačni zoom z Barbaro Mali

20 februarja, 2021 @ 8:00 pop

 
Kaj bi si ta trenutek izbirali v življenju, če ne bi bili omejeni z ničemer? Če ne bi imeli izgovorov in bili v zaključkih kot so: za to nimam denarja, ne bo mi uspelo, zdaj ni čas za to, izhajam iz družine, kjer so me naučili drugače, tega se ne da spremeniti?
 
Pa je temu res tako?
 
Ste že slišali za: “Vprašaj in prejel boš?« Najbrž ne, ker vam tega niso povedali vaši starši, pa tudi v šoli tega ne učijo, a vendar je to eden od univerzalnih zakonov, zapisanih že v starodavnih zapisih.
 
Ko vprašamo, začne celotno vesolje prispevati k temu, da se to prikaže v našem življenju. V čem je torej težava, da se določene stvari ne uresničijo? Ste kdaj pomislili, da morda sprašujete po skromnem, premajhnem? Si po kakšnih stvareh sploh ne drznete vprašati, ker menite, da za vas to ni mogoče?
 
Naj vam nekaj zaupamo: za vas je na voljo prihodnost, samo izbrati jo morate. Kakšna bo? Točno takšna, kot jo boste izbrali. Enostavno, kajne?
 
Je čas, da zahtevate več zase in začnete spraševati po več?
Tudi, če ne veste, kako se bo prikazalo?
 
Pridružite se Barbari Mali, certitificirani facilitatorki, pionirki Access Consciousnessa v Sloveniji ter mojstrici energijske transformacije na brezplačnem Zoomu, po katerem boste zagotovo začeli spraševati po več.
 
Izpolnite obrazec v nadaljevanju in na svoj e-mail boste prejeli podatke za priključitev brezplačnemu Zoomu, ki bo potekal v soboto, 20. februarja 2021, ob 20. uri.
 
Vsi prijavljeni bodo po srečanju dobili tudi MP3-posnetek srečanja.
 
 
20. februar ob 20.ih
free call, online

Podrobnosti

Datum:
20 februarja, 2021
Čas:
8:00 pop
Kategorija Dogodek:

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane