Loading Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Mojstrski seminar: Posel na drugačen način z Barbaro Mali (online)

24 aprila @ 4:00 pop - 28 aprila @ 7:00 pop

Pozdravljeno čudovito bitje,
 
kaj se trenutno dogaja z vašim poslom? Vam prinaša finance, srečo, oboje, morda nič od tega? Na katerikoli točki že ste, ali odpirate novo podjetje, ste tik pred tem, da bi zaprli staro ali pa si želite le osvežiti delovanje obstoječega, potem je mojstrski seminar Posel malo drugače prava izbira za vas.
 
Ste poskusili že vsa možna učinkovita pravila kako uspešno poslovati in za vas in vaš posel ni nič delovalo? Morda ravno zato! Ker samo vi veste kaj je tisto, kar bi vas in vaš posel pognalo v razcvet in ste morda le korak stran od tega, a vsi vemo, da je včasih prvi korak najtežji.
 
Napravimo ga skupaj! Ne bomo vas držali za roko, lahko se zgodi, da boste vmes tudi padli, a ko se boste pobrali, boste opolnomočeni z vizijo kaj si želite, kam greste in kaj je potrebno za to storiti, prav tako boste na seminarju dobili vpogled kaj vam je do sedaj onemogočalo, da se to ni že zgodilo. Čas je za akcijo!
 
Ta seminar ni podoben nobenemu drugemu seminarju o poslu, ki se ga boste udeležili. Je drugačen in vas bo opolnomočil v védenju tega, kar VI veste o poslu, denarju in stvaritvi. Kaj veste?
 
 
Vsak od nas ima o vsaki od teh stvari specifično védenje, pa vendar si tako močno prizadevamo, da bi delovali po “pravilih”, za katera so nam drugi povedali, da veljajo v poslu, pri ustvarjanju, širjenju, spreminjanju posla, finančnih in denarnih tokov.
 
Kaj če bi začeli delovati na načine, ki delujejo za vas?
Kaj če bi začeli slediti svojemu védenju?
 

 

 
 
Na mojstrskem seminarju Posel na drugačen način boste dobili različna praktična in energijska orodja, ki vam bodo pomagala ustvarjati posel na popolnoma drugačen način.
 
Prejeli boste tudi facilitacijo na vaša specifična vprašanja in glede stvari, ki jih želite spremeniti.
Šli bomo onkraj pogledov te resničnosti o poslu, denarju in stvaritvi in vas povezali s tem, kar je res za vas kot bitje.
 
Če začnete delovati iz tega, kar je za vas res, boste imeli veliko več lahkotnosti, radosti in morda celo zabave tudi v poslu. Ja, v poslu! 🙂
 
 

 

Za udeležbo na tem seminarju ni nobenih pogojev.

(Če ste Access bars facilitator, facilitator Accessovih telesnih procesov ali Accessovega facelifta, se vam ta seminar šteje kot pogoj za obnovitev vaše licence.)

Cena za seminar: 1.440 EUR (DDV je že vključen)

V ceno seminarja je vključen priročnik in potrdilo o udeležbi na seminarju.
Za otroke do vključno 15. leta je udeležba na seminarju brezplačna, 16- in 17-letniki pa plačajo polovično ceno.
 
 

Seminar je interaktiven in bo potekal v petih delih od 24. -28. aprila  v popoldanskih urah po tri ure na dan oz. v odvisnosti od vprašanj, energije udeležencev. Kaj vas zanima, kje se zatikate? Česa ne marate? Kaj je težko? Prinesite vsa vprašanja in bomo naslovili prav vsako!

 

Seminar facilitira Barbara Mali, CF, JCF

Barbara Mali je po izobrazbi univerzitetno diplomirana ekonomistka, ki je poslovnih vodah že petindvajset let – najprej si je izkušnje pridobivala na različnih položajih v korporativnem svetu, leta 2012 pa se je podala na samostojno podjetniško pot. Je ustvarjalka trendov in jo že od samega začetka odlikujejo drugačni pogledi na ustvarjanje posla in na poslovanje na sploh.

Je pionirka Access Consciousnessa v Sloveniji, s katerim se je prvič srečala leta 2012 in je od takrat z orodji, ki jih 7. aprila 2021 predstavlja na brezplačnem klicu Posel na drugačen način, mnogim podjetnikom in sebi pomagala izgraditi uspešne posle doma in v tujini.

 
 
 
 
PRIJAVE NA brezplačni klic Drugačne možnosti v poslu, 7. aprila ob 20ih:  https://mailchi.mp/866c3bb022ad/nove-moznosti-v-poslu

 

 

Vabljeni k ogledu tasterja, pokušina starejše  delavnice od Joy of Business s Simone Milasas (ustanoviteljica JoB). 

Kaj vse je mogoče, če začnete svojemu poslu postavljati vprašanja?

 

Podrobnosti

Začetek:
24 aprila @ 4:00 pop
Konec:
28 aprila @ 7:00 pop
Kategorija Dogodek:

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane