Loading Dogodki

« All Dogodki

 • Ta dogodek je minil.

Prva pomoč/ Celični spomin in De-molekularna manifestacija (Ljubljana)

17 oktobra, 2020 @ 10:00 dop - 5:00 pop

Vabim te na potentno delavnico telesnega procesa iz zbirke Access Consciousnessa, kjer se bomo igrali s celicami in z molekulami našega telesa. Svojo zakladnico znanja boš obogatil z dvema telesnima procesoma, Celični spomin in De-molekularna Manifestacija in Molekularna De-manifestacija.

Ali veš, da ima vsaka celica v tvojem telesu spomin?

Celični spomin je telesni proces, ki je namenjen temu, da odklepa različne travme v našem telesu in da zmanjšuje obseg razbrazgotinjenega tkiva na telesu. Je super orodje, ki se ga uporablja, da se telo hitreje opomore od telesih poškodb, kot so udarci, zlomi, opekline, brazgotine, po operacijah in podobno.

Ko izvajamo ta proces odklepamo neskladni spomin celice in brišemo spomin na travmo, ki ga celica ni opustila. Celice se vrnejo v prejšnje stanje in počnejo tisto kar naj bi počele. To je neverjetno dinamičen proces, ki zgleda kot čudež, ki omogoča telesu, da izbere zdravljenje.

Drugi telesni proces, ki ga bomo spoznali je Demolekularna Manifestacija in Molekularna Demanifestacija (DM&MD).

Demolekularna manifestacija se nanaša na ustvarjanje nečesa tam, kjer to pred tem ni obstajalo, molekularna demanifestacija pa na razgraditev nečesa, kar obstaja. S to energijo telesnega procesa DM&MD se pogovarjamo z molekulami in jih sprašujemo po spremembi. Demolekularna manifestacija vabi molekule, da postanejo nekaj kar do zdaj še niso bile. Molekularna Demanifestacija pa vabi molekule, da ustvarijo nekaj kar lahko izgine, kar ni zaželeno in da postane nekaj drugega.

 

DM & MD se uporablja pri vseh stanjih, od artritisa, tumorjev do maternih znamenj, nepravilno delovanje ščitnice.. torej, kjerkoli bi radi spremenil molekularno strukturo v svojem telesu.  Najboljše pri temu pa je, da se DM&MD lahko uporabi na vodi, hrani, vinu, telesih, smeteh, bančnem računu, oljnih madežih… kjerkoli bi rabil spremeniti molekularno strukturo v nekaj drugačnega.

Ljudje pogosto poročajo, da se po prejemanju telesnih procesov počutijo lažje, so bolj zdravi, močnejši, bolj energični, jasnejši, srečnejši, bolj sproščeni in prisotni.

Celični spomin in DM&MD procesa pa se lahko izvajata tudi na živalih! Kako je lahko še boljše kot to?

 

Oba telesna procesa se izvajata s polaganjem rok na telo skozi oblačila. Izvajali ju bomo na masažnih mizah in v parih. Na delavnici prejemaš in izvajaš energijski tretma.Po delavnici dobiš certifikat, postaneš praktik in si pripravljen, da izvajaš proces na drugih ljudeh. Pridobljeno znanje lahko dodaš k svojim storitvam in svojim strankam ponudiš nekaj drugačnega.

Kakšen doprinos sta lahko ta telesna procesa tebi in tvojim najbližjim?

 

 

Investicija vase:

Celični spomin: od 10.00 do 13.00, cena 60 €

MD & DM: od 14.00 do 17.00, cena 60 €

Ob udeležbi obeh delavnic je cena 90 €.

Sobota, 17. oktober 2020

Lokacija: Letališka cesta 16, Ljubljana

Facilitator delavnice: Sanija Selmani Access Consciousness® Bars & Body process facilitator

Obvezne prijave na delectus.net@gmail.com do četrtka 15. oktobra.

 **Ni predpogojev za obisk delavnice. Na voljo so tudi individualne seanse. Kontaktirajte me.**

 

  Prijava na delavnico

  Podrobnosti

  Datum:
  17 oktobra, 2020
  Čas:
  10:00 dop - 5:00 pop
  Kategorija Dogodek:

  DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane