Loading Dogodki

« All Dogodki

 • Ta dogodek je minil.

Ko Telo Ne Deluje Pravilno – MTVSS delavnica (Novo mesto)

28 novembra, 2020 @ 2:00 pop - 8:00 pop

€160

Za več energije, dvig in krepitev imunskega sistema, za aktivacijo organov, ki v telesu ne delujejo pravilno in še in še! Vabljeni na delavnico MTVSS, kjer boste spoznali skupek 30 energij, ki v vašem telesu odpravljajo degeneracijo in razpadanje telesa. Kaj je še mogoče? 🙂

Delavnica je namenjena zdravilcem vseh vrst, vsem, ki radi delate s telesi in ki vam svet energij ni tuj. Spoznali boste enega izmed najbolj potentnih telesnih procesov, ki v telesu odpravlja vse, kar ne deluje pravilno. Te energije pa obožujejo tudi živali in njihova telesa. <3

Telesni proces MTVSS

(Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja) je eden najbolj praktičnih ter univerzalnih telesnih procesov Access Consciousnessa.

Proces se uporablja za okrepitev in stimulacijo imunskega sistema, izničuje procese staranja, izničuje travme v telesu, uporabljamo ga pri športu in naporih, kot tudi pri poškodbah in še mnogo več.

Molekularna struktura našega telesa deluje na principu spreminjanja vezljivosti. S tem, ko celični in molekularni sistemi v telesu spreminjajo vezljivost, se naše telo stara, začnejo mu pojenjati moči, oslabi in začne razpadati. Vsakič, ko pride do spremembe v vezljivosti to spremeni molekularno strukturo telesa. MTVSS je oblikovan tako, da izniči ta proces.

Proces se lahko uporabi na tisoč različnih načinov in vsakič ustvari različno možnost. Med izvajanjem procesa se sproža v telesu struktura MTVSS, ki je skupek okoli tridesetih različnih energij in omogočajo, da vaše telo začne ponovno delovati na način kot je bilo ustvarjeno. Če naredite MTVSS 20- do 30-krat, se bo struktura vašega celega telesa spremenila. Veliko praktikov uporablja MTVSS za ustavljanje in spremembo težkih stanj v telesu kot so artritis, različne oblike raka, poškodbe, ciste na jajčnikih, za povečanje učinkovitosti telesne vadbe in veliko več. Proces pa je izjemno močan tudi na živalih.

Med delavnico boste enkrat prejeli in izvajali MTVSS tretma za celotno telo, in enkrat prejeli in izvajali MTVSS tretma za določen del telesa ali organ.  MTVSS se izvaja s polaganjem rok na telo skozi oblačila. Izvajali ga bomo na masažnih mizah in v parih. Po delavnici dobiš certifikat, postaneš praktik in si pripravljen, da izvajaš proces na drugih ljudeh. Pridobljeno znanje lahko dodaš k svojim storitvam in svojim strankam ponudiš nekaj drugačnega.

 

Uporabljati ga je mogoče na celem telesu, pa tudi na posameznih organih za izboljšanje delovanja:

 • metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic
 • dihalnega sistema
 • električnega sistema
 • centralnega živčnega sistema
 • prebavnega sistema
 • drobovja
 • dermalnega sistema
 • skeleta
 • limfnega in hormonskega sistema
 • reproduktivnega sistema

Delavnico vodi Sanija Selmani, Access Consciousness Bars in Body process facilitator, CFMW in ESSE praktik

Prijave na delavnico so obvezne na email delectus.net@gmail.com ali po telefonu 040 669 737.

Cena: 160 eur
Otroci do 15. leta, udeležba brezplačna ob spremstvu starša. Mladina, 16. in 17. let plačajo polovično ceno delavnice.

Sobota, 28. november, 14.00 – 20.00 ure

Lokacija: Center 4me, Pot na Gorjance 5,  Novo mesto

**Ni predpogojev za obisk delavnice.** Na voljo so tudi individualne seanse. Kontaktirajte me.**

 

  Prijava na delavnico

  Podrobnosti

  Datum:
  28 novembra, 2020
  Čas:
  2:00 pop - 8:00 pop
  Cena:
  €160
  Kategorija Dogodek:

  DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane