Loading Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Vesolje in denar

21 novembra @ 3:00 pop - 5:00 pop

€88

Vesolje je neskončno in polno obilja

Se trudite v svoje življenje priklicati obilje in denar, pa se vaša aktualizacija nikakor ne uresniči, kljub temu, da zelo močno verjamete vanjo? Ste že skoraj obupali nad svojimi močmi in vas obhajajo misli, da tega sami niste sposobni? Ne odnehajte še.

Vabljeni na delavnico, na kateri bomo čistili prepričanja, ki jih imate v povezavi z Vesoljem in aktualizacijo ter vami, prav tako pa bomo spreminjali tudi vaše poglede na denar. Če imate zasidrano idejo, da denar zelo težko priteka k vam, potem bo najbrž denar dejansko zelo težko pritekal k vam. Zakaj? Zato, ker Vesolje resonira z nami, s tem kar čutimo, mislimo in kar smo.

Vesolje je neskončno in polno obilja.  “Ask and you shall receive” oziroma “Prosi in dano ti bo” je stavek vzet iz Biblije, ki še kako resnično drži.

A predno vam zaupam kaj več o delavnici, si poglejmo kaj aktualizacija sploh je in kako deluje.

Kaj je aktualizacija?

Obstaja mnogo definicij za aktualizacijo, a najbolj preprosto jo je razložiti tako, da je to nekaj, kar naše misli, občutke in prepričanja vnese v fizično realnost. To pomeni, da je vse, na kar se osredotočite, tisto, kar vnašate v svojo resničnost.

Na primer, če ste razmišljali, da si želite novo službo in ste se osredotočili na to, potem bi naj vaše misli in občutki močno vplivali na to in bi se služba aktualizirala v vašem življenju. A zadeva ni tako preprosta kot izgleda na prvi pogled, saj lahko pri tem naletimo na energetske blokade, ki nam onemogočajo dostop do zavedanja in moči aktualiziranja.

Kdaj aktualizacija ne deluje?

Za začetek se umirite in si oglejte svoje misli in občutke. Kakšni so? Ali vas obkroža negativnost? Če je tako, potem boste v življenju aktualizirali stvari, ki si jih ne želite, za uresničevanje pa so potrebne čiste misli in pozitivna naravnanost. Ni dovolj, da le verjamete in pričakujete, da se bodo zgodili čudeži. Vi ste tisti, ki jih boste ustvarili s svojo vibracijo, poleg tega pa se od vas zahteva tudi akcija.

 

“Vesolje je prostor, kjer komunikacija poteka preko energij. Vesolje s teboj komunicira na podlagi tvoje energije, tvojih izbir in vprašanj. Če sprašuješ vesolje po tem kar želiš, ti vesolje odgovarja na tvojo vibracijo vprašanja, ker ima vsako vprašanje določeno energijo.”

Ravno zaradi tega je delavnica sestavljena iz dveh delov. V prvem delu bomo čistili poglede, prepričanja in laži, ki jih imate v povezavi z Vesoljem in denarjem, drugi del pa je namenjen akciji in postavljanju vprašanj, ki bodo vplivala na to, da se boste uskladili z vibracijo svoje aktualizacije in jo tako lahkotno priklicali v fizično realnost.

Vse je energija. Tudi vaše omejitve v zvezi z denarjem so le energija. Ampak čutijo se tako trdne in resnične, kajne?

Na delavnici boste dobili praktična orodja, kako se vleče energija denarja, kako si zastaviti vprašanja, da boste obilje in denar privabili v svoje življenje. Ne le enkratno, temveč vsakič, ko si boste to izbrali. Ko boste spoznali, kako deluje Vesolje in kaj je potrebno, da sodelujete z njim, boste orodja nato lahko uporabljali tudi na drugih področjih aktualizacije – služba, partnerski odnosi, dom,…

Kje so vaše omejitve, da še vedno niste spremenili svoje finančne realnosti in kaj bi bilo potrebno, da se to spremeni?

Orodja in vaje, s katerimi bomo čistili omejitve in posegali po več, so iz zbirke Access Consciousness. Access (na kratko) ponuja pragmatična orodja, tehnike in procese, s katerimi lahko spremenite karkoli v svojem življenju in ustvarite vse, kar želite, na drugačen in lahkotnejši način. “Ko resnično postavite vprašanje z namenom, da ne iščete odgovora, vam bo vesolje pokazalo stvari na katere niste nikoli pomislili, da so možne in boste prejeli darila, za katere ste vedno vedeli, da bi jih morali imeti, ampak vam ni noben pokazal kako to tudi imeti. To je darilo accessa.”

 

Investicija vase: 88 eur

sobota, 21. november, 15.00 – 18.00
Lokacija: Letališka cesta 16, Ljubljana

Prijave na delavnico so obvezne, delectus.net@gmail.com ali 040 669 737.

Delavnico vodi Sanija Selmani, Access Bars in Body process facilitator, CFMW in ESSE praktik.

Prijava na delavnico

Podrobnosti

Datum:
21 novembra
Čas:
3:00 pop - 5:00 pop
Cena:
€88
Kategorija Dogodek:

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane