Mnenja udeležencev

“Do zdaj sem bila dvakrat na seansi. Na začetku sem bila skeptična, ampak iskala sem pomoč, ker sem se zavedala, da je moje življenje nekakšna posledica mojih prepričanj, sodb in pogledov, nisem pa vedela, kako naj to spremenim. Po naključju sem srečala Sanjo (če verjameš v naključja) in dala sem si možnost, da Access barse in vprašanja tudi preizkusim. Že po nekaj minutah sem bila šokirana, to pa zato, ker se je Sanja z vprašanji dotaknila bistva, bistva, ki je nekako spremenil moj pogled na celotno sliko mojega dotedanjega dojemanja sebe in sveta. Stara prepričanja so bila ovržena, dobila sem odgovore na stvari, na katera ne bi nikoli pomislila, da so možni. Kot da sem dobesedno dobila širši prostor v katerem je neomejeno možnosti in vse je bilo lahkotno in dostopno, poleg tega pa sem spoznala tudi orodja, s katerimi si pomagam v vsakdanjem življenju. Najpomembnejše je, da stvar deluje, ker pri sebi opažam in se zavedam, da imam možnost izbire in s tem lahko vplivam na kvaliteto svojega življenja. In kako je lahko še boljše kot to?
Ljubljana
Po terapiji Access bars sem občutil mir v glavi, kot da so glasovi utihnili. Občutek, ki ga običajno doživim, ko sem nekje sam s sabo ob morju ali v gorah, ali ko zaključim z meditacijo, jogo... S pomočjo vprašanj, ki sem se jih naučil uporabljati si lahko pomagam sam, ko se odločam za karkoli v življenju. Naučil sem se spraševati telo, ga poslušati. Nekako vse skupaj postane zabavno tudi v težjih situacijah, a z vprašanji lahko pridem do bistva problema, vzroka in ga v hipu razrešim, spremenim... Ja, tako preprosto je to, samo zavedati se je potrebno in v hipu lahko dobim popolnoma drugačno sliko o življenju, situaciji, ljudeh… Ključ je v zavedanju, ki mi pomaga tudi pri jogi, učenju, službi, odnosih in še bi lahko našteval.
Ljubljana
Terapija s Sanjo me je velikokrat spravila iz cone udobja. Ko me je spraševala vprašanja, ki so se dotikala mojih najglobljih strahov in frustracij, me je po eni strani oblival nenavadni občutek nelagodja, obenem pa sem čutil kot da bi počasi odpadali sloji navlake, ki se je vrsto let nalagala okoli mojega resničnega jaza. Po nekaj verbalnih procesov mi je predlagala tudi čiščenje energij s pritiskanjem na posamične točke, kar v terminologiji Access Consciousness imenujejo Bars terapija. Ponavadi imam velike težave zaspati, tudi če sem izredno utrujen, pri izvajanju terapije pa sem že po nekaj minutah zdrsnil v prijeten spanec in iskreno čutil kako se moje telo čisti in ponovno zaganja. Po eni uri terapije sem bil izredno pomirjen s samim seboj in svojo okolico. Kot da bi se znova prebudil s popolnoma osveženim pogledom na svet. Ker me je celotna tematika Access Consciousness izredno pritegnila, sem se odločil obiskati tudi Sanijino Access bars delavnico, kjer smo o tehniki izvedeli ogromno, o njenem izvoru, o orodjih, o čistilnem izreku in njegovi izredni moči ter še marsikaj. Zadnji del delavnice je bil namenjen spoznavanju in izvajanju bars terapij. V izredno zadovoljstvo mi je bilo spoznati kako nekoga očistiti nakopičenih energij, ki blokirajo normalno življenje. Čeprav najprej v moč Access Consciousnessa nisem povsem verjel, sem ob pisanju diplome začutil kako uporabna so vprašanja, s pomočjo katerih dobivaš nadzemeljsko moč in rešuješ dvome v sebi. Tako sem v le nekaj tednih uspel spisati diplomsko delo. Zadnjih nekaj dni, pa brez konkretnega spanca uspel zbrati toliko moči in volje, da sem diplomo oddal predčasno. Kadarkoli je med procesom moja volja zapešala, sem si zavrtel posnetek številnih vprašanj, ki so se dotikala diplome in čistil vse svoje dvome, strahove, nenavadne poglede na stvari ... rezultat je bil neverjeten! Vsi moji dvomi o Access Consciousness so se razblinili, ko sem ugotovil kako veliko vlogo je imel pri izdelavi moje diplome.
Ljubljana
Nikoli se nisem toliko zavedala kaj pomeni izrek “Vse življenje prihaja k meni lahkotno, veličastno in radostno”, kot po prejemanju Bars terapije. Vse, pomeni resnično VSE, kar pomeni, da gremo lahkotneje tudi skozi težavnejša obdobja v našem življenju. Po razhodu s partnerjem sem imela zelo težko obdobje, iskanje same sebe, kaj si sploh želim, kdo sem. Lotila sem se konkretnega čiščenja svoje prtljage, od vzorcev iz otroštva dalje, ki so mi onemogočali, da bi svobodneje živela. Ko sem izbrala spremembo, so mi bile Sanjine terapije v veliko pomoč, da se je sprememba začela dogajati, da proces zame ni bil čustveno prenaporen ter da sem dobila zanimive poglede in orodja, ki so postala del mojega vsakodnevnega življenja. Naučila sem se, da če ne vprašaš, pač ne dobiš. Ne živim več v zaključkih, temveč v vprašanjih in opazujem čudeže, ki se dogajajo znotraj in zunaj mene. Ja, tako enostavno je!
Krško

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane