Naj se predstavim

Sanija Selmani

Pred leti sta se mi zgodila dva zelo intenzivna dogodka, ki sta zaznamovala moje življenje. Najprej je umrla babica in nato čez nekaj let še mami. Znašla sem se v začaranem krogu neprijetnega stanja, ki ima v tej realnosti ime. Reče se mu depresija. Sploh se ne bi zavedala kako hudo je, dokler me sodelavec v službi ni vprašal, zakaj se nikoli ne smejim. Imel je prav. Kot strela z jasnega sem dobila zavedanje – jaz se ne smejim. Sploh se nisem mogla spomniti, kdaj sem se nazadnje nasmejala, kaj šele glasno smejala.

Zaradi vsega tega sem začela raziskovati in iskati možnosti ter dala zahtevo – Vesolje, pošlji mi nekaj, da se začne stanje spreminjati. Jaz tako naprej ne morem več! Tako sem naletela na Access counsciousness. Že po prvem tretmanu sem se počutila, kot da bi z mene odpadlo ogromno teže. Okoli mene se je ustvaril nov prostor in začela sem delovati drugače.

Odločila sem se za obisk delavnice in se začela zavedati energij okoli sebe ter predvsem tega, da mi življenje lahko ponudi mnogo več, kot sem si kadarkoli sploh predstavljala. S procesi sem odklenila svoje kapacitete delovanja in komuniciranja z energijskim svetom ter začela razvijati svoje sposobnosti.

Odkar se ukvarjam z energijami, so se začela spreminjati vsa moja življenjska področja. Na boljše! Najprej sem accessova orodja uporabljala le zase, potem pa sem vedno bolj prihajala do zavedanja, da je to nekaj, kar želim deliti s svetom, z ljudmi.

Zakaj ne bi ljudem pomagala odkriti nečesa, kar je dostopno vsem? Zakaj jih ne bi popeljala v svet drugačnih možnosti?

Icon

Tretma

Zbirka vseh tretmajev.
Icon

Dogodki

Seznam vseh dogodkov.
Icon

Kontakt

Kontaktirajte me za pomoč.

Z energijo se da pogovarjati, če si le dopustite vprašati za pomoč in se prepustite, da vas odgovor preseneti v vsej svoji magičnosti in ne nujno v obliki, kot ste si jo želeli ali pričakovali. Zaupajte!

Ena energija ne doseže vedno vsega, zato vedno znova odkrivam in širim zavedanje z novih področij, izziv mi predstavlja pridobivanje novih znanj, ki pa jih tokrat ne bom več uporabljala le zase, temveč lahkotno delila tudi z vami.

Vabim vas v svet v katerem bomo skupaj zavestno kreirali svoja življenja na vseh področjih, spreminjali kar za vas ne deluje in bili skozi različne energijske procese povabilo v lahkotnost in radost, to, kar v resnici ste.

Ste pripravljeni? Vedno ste le izbiro stran od spremembe!
Sanija Selmani
praktik Tesla metamorfoza® Zdravja, Komunikacije duše & Svetlobnega telesa, 
Access Consciousness® Bars in Body process facilitator, CFMW, ESSE praktik in Bralka Akaških zapisov.

Opozorilo: Delectus, Sanija Selmani s.p., spoštuje uradno medicino in vas ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, terapij ali ostalih predpisanih stvari, ki vam jih je namenil vaš zdravnik. Tudi svetovanja pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku. Uporabljam metode, ki ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči v Sloveniji, ter ne predstavljajo niti ne nadomeščajo zdravljenja. Svoje izkušnje in znanje predajam naprej z namenom za izboljšanje kvalitete življenja. V primeru dvoma ali je svetovanje primerno za vas, svetujem, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom ali s terapevtom. Pridržujem si tudi pravico do zavrnitve stranke, če po osebni presoji ocenim, da storitve, ki jih ponujam, stranki ne bodo delovale v njeno najvišje dobro. S prijavo in udeležbo na moje storitve in svetovanje se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane