Kadar je človek označen kot napačen, ko zaznava nevidni svet, ga to lahko potisne v različna čustvena stanja (žalost, jezo, depresijo, dvom vase »ali se mi je res zmešalo«). Kaj, če je zaznavanje duhovnega sveta nekaj povsem običajnega, naravnega? Da ga čutimo, vidimo ali celo komuniciramo z njim? Bi bilo to za vas lahkotno?

Na osebni seansi bomo odkrivali vaše razloge za strah, raziskovali in uničevali vaše projekcije in fiksne poglede kaj entitete sploh so in predvsem kakšni so razlogi, da se upirate svojemu zavedanju entitet.

Obstajajo le tri stvari, ki jih lahko počnete z entitetami: jih odstranite, z njimi komunicirate ali od njih prejmete. Na osebni seansi boste s pomočjo orodij za spremembo stopili v svoj lasten potencial zavedanja drugačnih možnosti, raziskali svoje sposobnosti in moč, glede na vaše lastne želje in potrebe. Znebili se boste vnaprej določenih stališč, ki vam določajo kaj je resnično in pravilno in zaradi česar ostajate v zaključenih omejitvah. 

Česa se tukaj zavedate, kar si ne priznavate?Tretma traja 120 min, vključen je tudi pogovor, čiščenje z Access orodij in BARS tretma, cena 150 €.

TRETMA - TELESNI PROCES ZA ODSTRANJEVANJE DEMONOV & OBNAVLJANJE MOŽNOSTI
Na voljo je tudi Access Consciousness telesni proces za odstranjevanje demonov in obnavljanje možnosti , ki začne razbijati trdnost nezavedanja in samo obsojanja, ki sta zaklenjena v vašem telesu in vam omogoča, da sprostite omejitve in zidove, ki jih držijo na mestu. Telesni proces je lociran na organe, ki so bili napadeni z energijami demonov.

Je zdaj čas, da imate več energije, prostora in lahkotnosti?
Bi radi raziskali in spodbudili ekspanzijo in možnosti za svoje življenje?
Ste pripravljeni zaupati vase in imeti več jasnosti in preprostosti?

Učinki osebne seanse odstranjevanja entitet in demonov:

 • Odprava različnih težkih stanj
 • jeze, agresije
 • napadov tesnobe, panike
 • depresij
 • odvisnosti
 • nočnih mor
 • glasov, prisluhov
 • občutkov, da nečesa ne moreš spremeniti
 • kadar se telo noče pozdraviti

Tretma  – telesni proces za odstranjevanje demonov poteka na masažni mizi, s polaganjem rok skozi oblačila, vključen je tudi pogovor in čiščenje z Access orodij, cena 150 €.

Ob vplačilu treh tretmajev prejmete en tretma brezplačno. Ob vplačilu petih tretmajev prejmete 2 tretmaja brezplačno.

  Prijava na tretma

  Prvič sem šla na takšno seanso in jo priporočam vsakemu, ki čuti in ve, da so okoli njega prisotne neke energije, ki mu ne dovolijo napredka in koraka naprej. Šla sem ravno zaradi tega, ker si nisem upala narediti koraka naprej. Ker so mi glasovi v glavi tako rekli. Pa nisem nora, samo zdaj vem, da sem odprta za take reči in da z mano ni nič narobe. Koraki pa postajajo vse večji! Hvala!
  (Ljubljana)
  Hvala, hvala, hvala! Bil sem pri Sanji na terapiji čiščenja entitet. To kar se je zgodilo se ne da opisati z besedami. V telesu imam več prostora in prazno glavo. Po terapiji sem bolj miren, lahkoten, sproščen in poln energije. Barsi so zakon. Po njih se celo telo sprosti, jaz sem sproščen, lahkoten in bolj miren, kot bi bil na masaži.
  (Ljubljana)

  DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane