Kaj so Access Bars?

Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness®, ki jo je pred več kot dvajsetimi leti skanaliziral Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa. Gre za niz 32-tih točk na glavi, s pomočjo katerih lahko spremenimo vse, kar v našem življenju ne deluje. Aktiviramo jih z nežnim dotikom in s tem sprostimo naboj, ki je ujet v možganih in telesu. Na ta način se osvobodi ujeta energija, ko razgradimo in opustimo nekaj, kar nas omejuje, to samodejno ustvari prostor, kjer se lahko prikaže nekaj manj omejenega, drugačnega, lahkotnega, radostnega in veličastnega. Barsi vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate zase, s terapijo pa se te povezave spreminjajo, »raztapljajo«.

Kaj lahko pričakujete po prejemanju Bars tretmana?

V najslabšem primeru se boste po tretmanu počutili sproščeno in udobno, kot po dobri masaži, najboljše, kar se vam lahko zgodi, pa je to, da se vam spremeni celotno življenje. Vsak Bars tretma je namreč edinstven in drugačen.

Najbolj pogosti učinki so:

  • povečan občutek miru in lahkotnosti;
  • manjša odzivnost pri situacijah, ki so vas v preteklosti pogosto razburile;
  • bolj miren in globlji spanec;
  • vse, nad čemer ste se pred terapijo še vznemirjali, se vam po terapiji ne zdi več pomembno.

Kako dolgo traja učinek Bars tretmana?

Ko enkrat zaženete vaše Barse, se bodo ujete energije še naprej sproščale, tudi po končanem tretmanu. Najbolj dramatične učinke boste opazili 3-4 tedne po prejemanju. Kadarkoli boste kasneje ponovno prejemali tretma, boste efekt samo še dinamično povečali.

Kako pogosto bi naj prejemali Barse?

Bars tretma je takojšnja rešitev ko ste pod stresom, nezadovoljni, sitni, razdraženi ali kako drugače vznemirjeni in si želite spremembo svojega stanja. Pogostost prejemanja je tako odvisna od vas samih. Si želite napredek? Sprostitev? Večji premik v življenju? Barse lahko prejemate kolikor želite, od enkrat na teden do enkrat na mesec, odvisno od vaših potreb in želja. Gre za izbiro. Access in Barsi so izbira vsakega posameznika. Ničesar vam ni potrebno narediti. Ljudje, ki imajo največjo korist od prejemanja Barsov so tisti, ki so jih prejemali večkrat. Izbira je vaša.

Kako dolgo traja en Access Bars tretma?

Večinoma traja od 60 do 90 minut. Dolžina se lahko spreminja, vseeno pa je vedno boljše narediti Barse za 20 minut, kot pa da jih sploh ne bi naredili.

Ali lahko Barsi pozdravijo telesne težave, bolečine, duševne težave?

Z Barsi dostopamo do zavedanja, ki lahko spremeni karkoli od tega. Veliko ljudi, ki so imeli te vrste problemov, je s pomočjo Barsov doživelo osupljive spremembe, pri nekaterih so se fizične tegobe spremenile že po enem samem Bars tretmanu. Veliko ljudi uporablja Barse v kombinaciji z ostalimi orodji Access Consciousness in z njimi vplivajo na neozdravljive bolezni, vključno z rakom, artritisom, kronično utrujenostjo, depresijo in bipolarno motnjo. Vsi simptomi ali bolezni bodo izginile, ko boste vi in vaše telo pripravljeni izpustiti vse dejavnike (misli, občutke, čustva, prepričanja, odločitve in sodbe iz kateregakoli življenjskega obdobja), ki vas zadržujejo v nezaželenem stanju. Rezultat je odvisen od osebe, ki prejema tretma. To pomeni, da lahko ena oseba spremeni določeno stanje že po enem samem tretmanu, nekdo drug pa jih bo potreboval več. S tem ni popolnoma nič narobe, vsak od nas je drugačen. Več kot si oseba dovoli prejeti, več se lahko spremeni.

 

Ali lahko Barse izvajamo na otrocih in dojenčkih?

Seveda! Ker otroci še niso toliko omejeni s prepričanji o tem, kaj je mogoče in kaj ni, lahko prejemajo, in tudi izvajajo Barse z veliko večjim učinkom in manj omejitvami. Otroci so pogosteje pripravljeni na takojšnje spremembe v svojem telesu in bitju.

Kje se lahko naučite izvajati Barse?

Delavnice Access Bars izvaja več kot 2000 facilitatorjev po celem svetu, v več kot 173 različnih državah. Več informacij o tem dobite tudi pri meni.

 

Kaj pa nosečnice?

Absolutno! Ženske, ki so redno prejemale Barse med nosečnostjo, so poročale, da so imele lažji in krajši porod. Mnoge so se izognile vsem nezaželenim stranskim učinkom.

 

Kdo lahko izvaja Barse na drugih ljudeh?

Vsakdo se lahko nauči izvajati Barse. Ni popolnoma nobenih predpogojev ali zahtevanih izkušenj iz zdravstvene nege, anatomije ali maserstva. Vse, kar je potrebno, je volja do učenja in udeležba na enodnevnem Access Bars tečaju.

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem vam odgovorim. Pošljite jih na delectus.net@gmail.com ali me pokličite na 040 669 737.

Tretma traja 120 min, vključen je tudi pogovor in čiščenje z Access orodij, cena 100 €.

Ob vplačilu treh tretmajev prejmete en tretma brezplačno. Ob vplačilu petih tretmajev prejmete 2 tretmaja brezplačno.

Če bi o Barsih radi pridobili znanje in se jih tudi sami naučili izvajati, vas vabim na Access Consciousness BARS delavnico telesnega procesa (poglejte med razpisane dogodke).

    Prijava na tretma

    DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane