Pogovarjanje z dušami umrlih


Imate občutek, da so vaši preminuli še zmeraj z vami? Ste ujeti v procesu žalovanju že dolgo časa in se ne morete soočiti z izgubo? Imate z njimi še nerazčiščene odnose – zamero, krivdo, strah? Se niste uspeli posloviti? Imate občutek, da vam imajo še kaj za povedati? Vas samo zanima, kako so?

Duša je naš neumrljivi del in ko se naše življenje v tej resničnosti in materialnem svetu konča, se duše preselijo v eterični svet. Pogosto se zgodi, da duša ni bila pripravljena na odhod, da je smrt prišla nepričakovano, nenadno (nesreča, bolezen,…) in tako zaradi šoka in travme ali nerešenih odnosov ostaja na Zemlji v eterični obliki.

Kako bi bilo, če bi osvobodili svoje prednike, in s tem sebe, ter tako nazaj pridobili svojo moč? Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi skrajšali proces žalovanja? Je zdaj čas, da pokličete izbrano dušo, zaključite nerešen odnos in ji s tem pomagate, da gre naprej?

Pogovor z dušami umrlih je namenjen vsem, ki se ne morete soočiti z izgubo ali ste po smrti ljubljene osebe nehali živeti.

Ali še vedno verjamete, da posmrtno življenje ne obstaja? Kakšno sporočilo lahko predate in kaj lahko sami prejmete od svojih bližnjih?

Tretma traja 120 min, vključen je pogovor, čiščenje z Access orodij in BARS tretma, cena 150 €.

    Prijava

    DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane