Ali ste vedeli, da ima vsaka celica v našem telesu spomin?

 Celični spomin je izjemno močan in dinamičen proces, ki se lahko uporablja tako na ljudeh kot na živalih, z njim brišemo spomin na travmo, ki ga celice niso opustile in jim damo možnost, da se povrnejo nazaj v svoje prvotno stanje.

Proces omogoči hitro regeneracijo celic, zato se pogosto uporablja pri celjenju ureznin, opeklin, padcih ali poškodbah katerekoli vrste, saj tehnika pomaga telesu, da si opomore od poškodb, tako da se lahko telo hitreje pozdravi samo. Uporabljamo ga lahko tudi na brazgotinah, novih in starejših, ki so lahko zunanje ali notranje kot posledica operacij. Posamezniki so z s tem procesom vidno zmanjšali ali celo v celoti odpravili brazgotine od šivov in poškodb, učinkuje pa tudi na modrice in ostale oblike nepravilnosti na povrhnjici kože.

Tretma se izvaja s polaganjem rok na prizadeta mesta, s tem procesom pa celicam omogočimo, da se povrnejo nazaj v svoje prvotno stanje in začnejo delovati na način, kot naj bi delovale.

Zacelite svoje rane, povabite svoje telo v samozdravljenje in se poslovite od travm, ki jih je doživelo!

Tretma traja 60 min, cena 66 €.

Ob vplačilu treh tretmajev vam en tretma ponudim brezplačno. Ob vplačilu petih tretmajev vam 2 tretmaja ponudim brezplačno.

Če bi o tem procesu radi pridobili znanje in se ga tudi sami naučili izvajati, vas vabim na delavnico telesnega procesa Celični spomin (poglejte med razpisane dogodke).

Prijava na tretma

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane