Se počutite »zataknjeni« v bolečini? Je v vašem telesu prisotna omejitev, pogrešate lahkotnost gibanja? Verjamete, da je vaše telo sposobno več? Ste poskusili že vse, da bi se stanje spremenilo, a bolečina še vedno vztraja?

Potem je čas, da energijsko odklenete svoje telo in odpravite omejitve, ki za vas več ne delujejo.

Energijska Sinteza Strukturnega Utelešenja (ESSE) omogoča dinamično spreminjanje fascialnega tkiva po celem telesu, od celične ravni do glavnega sistema telesa.

ESSE je unikatno delo s telesi, ki kombinira Access Consciousness™ orodja s tehnikami ročnih manipulacij, s katerimi targetiramo vezivno tkivo (fascijo), ki je sestavni gradnik vsakega delčka našega telesa. Esse je dizajniran, da ustvari spremembe v strukturi in obliki telesa, posledično pa ustvari lahkotnost v gibanju, funkciji in energijskem sistemu telesa.

Znanstvene raziskave kažejo, da se fascialni (vezivni) sistem telesa odziva na vprašanja. Orodja Access Consciousnessa™ vas vabijo, da ste v vprašanju v vseh aspektih svojega življenja in telesa.

 

Kaj je fascija?

Fascija predstavlja tkivo, ki vsebuje in povezuje vse organske sisteme telesa, mišice in mišične skupine, ščiti žile in živce… Je fascinantno in magično tkivo, ki dinamično obkroža, pokriva, podpira, varuje, povezuje, dviga in ločuje vse skeletne in muskulatorne sisteme do najmanjšega miofibrila na celičnem nivoju.

Podobna je mreži kolagenskih in elastičnih vlaken. Elastičnost izgubi, ko je izpostavljena škodljivim vplivom in posledice tega se kažejo kot bolečine pri gibanju, bolečine v vratu, v hrbtenici, nesproščeno in trdo telo, zakrnelost telesa, omejeno gibanje telesa, nepravilna hoja, omejena uporaba rok in nog.

Je organ, ki daje telesu obliko. Če bi odstranili vse ostalo iz telesa, bi telo še vedno imelo svojo obliko vse do DNA, le prosojno bi bilo. Odziva se na vprašanja, kontinuirano se giba, spreminja, reorganizira na podlagi tega, kar telo potrebuje. S travmo, preveč uporabe, staranjem, sodbami ter fiksnimi stališči fascija postane gosta in zvezana, kar ustvarja restrikcije, ki lahko imajo dolgoročne posledice za telo.

Sproščanje restrikcij v tem sistemu z energijskimi in manualnimi tehnikami dopusti telesu, da se reorganizira z več lahkotnosti v gibu, izboljšanem spektru gibanja, zmanjšanju bolečine, izboljšani drži, strukturni poravnavi, povečani prisotnosti in lahkotnosti utelešenja.

Recite dovolj omejitvam in bolečini ter odkrijte vaše sposobnosti in kapacitete, ki jih imate s svojim čudovitim telesom!

ESSE tretma traja 75 min, cena 77 €.

Ob vplačilu treh tretmajev vam en tretma ponudim brezplačno. Ob vplačilu petih tretmajev vam 2 tretmaja ponudim brezplačno.

Prijava na tretma

Izkušnja stranke po ESSEju:

»Moja bolečina in izboklina v predelu trtice, ki sem jo pridobila pri padcu v otroštvu z droga, vsa ta leta ni popustila .Takrat staršem nisem upala povedati, da sem padla in strah, da me bodo ošteli, je toliko časa spal v meni in s tem tudi bolečina. Bolečino je bilo vsa ta leta občutiti enkrat močneje in drugič manj. Nisem se zavedala koliko strahu sem zaklenila v soje telo in koliko se mi je dvignil prag prenašanja bolečine. Z ESSE terapijo sem bila pripravljena pustiti, dovoliti, da z mene odideta strah in bolečina, zataknjenost in omejitve. Zadeve na noben način nisem mogla odstraniti, ne z masažo, ne z rednimi telesnimi aktivnostmi. In tako sem se odločila za ESSE tretma. Tretma poteka povsem mirno, dokler ne zbudiš svojega telesa. In ko je telo pripravljeno sodelovati se začne premikati. Dvigujejo se roke, noge...čutiš kako se v telesu stvari premikajo in postavljajo na svoje mesto, kot da so bile prej izven. Na tretmaju se odzivaš tudi zelo čustveno in lahko pride do izbruha joka. No, pri meni je bilo tako. Po končani terapiji sem se počutila lahkotnejše. Bolečina in izboklina se je zmanjšala. Ker ni izginila sem na ESSE tretma prišla ponovno in zadeva se je popolnoma odstranila. Ni rečeno, da potrebujete za isto stvar priti večkrat, odvisno je od telesa, kdaj je zadevo pripravljeno izpustiti. Hvala, Sanja!«

Ljubljana

»ESSE tretma sem izbrala iz radovednosti, koliko omejitev se lahko moje telo osvobodi. Vseskozi sem zaznavala intenzivnost, ko je Sanja z ročno manipulacijo in verbalnimi procesi odklepala omejitve in bremena, ki sem jih v otroštvu zaklenila v telo. Na plan so prišli tudi spomini iz prejšnjih življenj, ki sem jih s pomočjo Sanje ozavestila in sprostila. ESSE je v mojem telesu ustvaril več prostora, lahkotnosti, radosti, kolki so zdaj bolj fleksibilni in s telesom sem še bolj povezana. Hvala še enkrat za vse.«

Krško

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane