Access Consciousness Telesni procesi

Se kdaj zalotite kako stojite pred ogledalom in obsojate svoje telo? Kaj če bi opustili te poglede in bili le hvaležni za svoje telo, takšno kakršno je? Kaj če je ravno vaš pogled, kar na sebi sovražite, tisti, zaradi katerega ravno to telo ohranja v obstoju? Ali ste pripravljeni vprašati svoje telo o tem, kaj se lahko spremeni, namesto, da se odločate, kaj morate spremeniti, kako in kdaj morate to spremeniti?

Večina ljudi ima sposobnost, da pri drugih nekaj ozdravi ali spremeni, vendar se bolj nagibajo k temu, da biomimetično oponašajo druge, namesto da bi spoznali »Kako lahko to spremenim?«. Zastaviti morate vprašanje »Kako lahko to spremenim?«, ne pa »Zakaj se mi to dogaja?«

Ali oponašate bolečine, resničnost in življenjske poti drugih, samo da ustrezate temu svetu?

Vaše telo je senzitivni, čutni organizem. Vi in vaše telo sta v nenehnem zavedanju vsega. Vaše telo je ustvarjeno, da vam daje zavedanje o utelešenju, energiji sveta okoli vas. Namesto vsega tega pa telo v tej resničnosti najpogosteje uporabljamo kot vir obsodb.

Bi bili voljni imeti drugačno resničnost s svojim telesom? Accessovi telesni procesi so povabilo do popolnoma nove resničnosti za vas in vaše telo.

Access Consciousness je odkril več kot 70 telesnih procesov energije, ki omogočajo telesu, da se spremeni in transformira. Vsak od teh dinamičnih procesov vabi telo, da se začne zdraviti in ustvarjati.

Ali vaše telo glasno in jasno kriči, kaj bi mu bilo všeč, vi pa ga zavračate slišati?

Spomnimo se. Ko smo bili otroci, smo vedeli, kaj želimo jesti, kaj želimo piti, kdaj želimo spati, a nam tega nihče ni dovolil. In tako smo počasi izgubili povezavo s svojim telesom, brez katere nas še zdaj večina hodi naokrog. Je čas, da začnemo komunicirati s svojim telesom? Mu postavljati vprašanja? Telo, kaj bi rado jedlo? Kakšne gibe bi rado naredilo? Telo, kaj bi rado obleklo? Telo, kakšen dotik potrebuješ? Telo, si želiš spolnih odnosov?

Večina ljudi, ki se udeležuje seminarjev telesnih procesov, ne dojema, da ima sposobnost zdravljenja. Sebe in drugih. Da lahko sami izničimo skoraj vse, kar  v našem telesu ne funkcionira. Skozi delavnice telesnih procesov Access Consciousness se učimo delovati skupaj s telesi, komunicirati z njimi in jih odklepati neskončnim možnostim. Večkrat, ko jih izvajamo in večkrat ko jih prejemamo, bolj vstopamo v popolnoma novo dojemanje telesa in naših zmožnostih. 

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in drugim? Kaj vse lahko spremenim, za kar mislim, da se ne da spremeniti? Če sodite, da se nekaj v vašem telesu ne more spremeniti in se tudi nikoli ne bo, ali se sploh lahko kdaj spremeni?

Telesni procesi povečujejo načine, na katere vam lahko vaše telo pokaže, česa se zaveda.
“Dajte telesom vedeti, kakšno darilo so, in potem vam bodo darilo.” Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa

Vabljeni v igrivo raziskovanje svojih teles!

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane