1. Čiščenje entitet JE enostavno!

Vse kar potrebujete, so le orodja, ki delujejo. Ste vedeli, da si kar 85% entitet želi biti odstranjenih? S pravilnimi orodji je to sila enostavno. Tudi hiše ne bi gradili z žlico in vrvico, kajne? Zelo neučinkovito orodje, bi rekla. V zadnjem času prihaja do toliko zmedenih in pogosto napačnih informacij o tem kako očistiti entitete in duhove, da večina ljudi meni, da je to zelo težko storiti. Ste pripravljeni spoznati, da temu ni tako? Predstavila vam bom orodja za komunikacijo z njimi, vi pa se podajte na pustolovščino z mano.

Poskusite naslednje:
Zaznajte vse entitete okoli sebe. Ste? Zdaj jih vse vprašajte: »Kdo ste vsi? Kdo ste bili pred tem? Kdo ste bili pred tem? Kdo boste v prihodnosti? Vsi, pojdite! Lahko odidete in se odpravite na naslednjo dogodivščino, vso prtljago vzemite s seboj … adijo!«. Kakšen je občutek? Lažji? Bolj prostoren? Seveda! Pravkar ste namreč očistili entitete. Da, tako preprosto je! Enostavno orodje, kajne?

2. Če menite, da so entitete strašljive in slabe, se vam bodo takšne tudi pokazale

Naše napovedi in pričakovanja ustvarjajo našo resničnost. Bi radi, da ljudje po vaši smrti tako razmišljajo o vas kot vi razmišljate o duhovih? Najbrž ne, kajne? Ali vam to daje kakšen pogled, kako absurdna so stališča naše družbe do duhovnega sveta? Večina entitet so samo ljudje brez telesa in tako kot so nekateri ljudje lahko izjemno neverjetni, so lahko tudi resnično kreteni. Če je vaše stališče takšno, da je svet poln kretenov, boste privabili parado kretenov! Bi si vi, ko boste umrli, želeli, da ljudje menijo, da ste strašni in slabi? 

3. Entitete niso močnejše in modrejše od vas

Ste bili kdaj v življenjski nevarnosti, strašljivi situaciji in ste na pomoč klicali zaščito angelov ali kakšnih drugih »višjih« bitij? Seveda ste bili, vsi smo bili, pa ne le enkrat, dvakrat, trikrat. Ali ni smešno, glede na to, da smo sami NESKONČNA BITJA, kličemo za zaščito druga neskončna bitja? To je podobno kot tako, če bi riba plavala v oceanu, se ustavila in prosila drugo ribo, naj plava zanjo. Riba tega ne bi storila! Zakaj bi torej vi? Zanima me torej, v katerem življenju ste kupili laži, da vas drugo neskončno bitje lahko zaščiti ali pomaga in da sami za to nimate dovolj moči? Ali neskončno bitje ve vse? Ali riba potrebuje drugo ribo, da plava zanjo?

4. Entitete vam bodo vrnile, če jih boste le vprašali

Naj vam povem smešno zgodbo. Ravno sem začel delati za Shannon O’Hara, Pogovarjajte se z entitetami (TTTE – Talk to the entites) in čeprav sem dobro poznal orodja Access Consciousnessa, so bila orodja TTTE zame zelo nova. Nisem se zavedal, da se lahko dejansko pogovarjaš z entitetami. Mislil sem, da gre tukaj za kakšno neverjetno sposobnost, vrhunsko spretnost, ki jo lahko osvojiš šele po letih študija in prakse. Le nekaj mesecev po učenju orodij TTTE sem ugotovil, kako sem se motil! Entitete so pritegnile mojo pozornost, ker so celo življenje potrebovali mojo pomoč, a jih nisem opazil. Nisem jih hotel opaziti. Opazil pa sem čudne vonjave, videl, kako po sobi puščajo stvari,…Zavedal sem se, da je nekdo v sobi, a si tega nisem priznal in so bila zame vse to le ugibanja. 

Potem sem na nekem teleklicu slišal, da če želi entiteta komunicirati z mano ali od mene potrebuje pomoč, da mi lahko pripelje osebo z denarjem v roki, saj mi želi plačati. Kaj takšnega?! Čez nekaj tednov je entiteta ponovno prišla na obisk. Vedel sem, da je ista, saj sem zaznal enak vonj, ki mi ni dišal. V preteklosti sem jo večkrat že odgnal, a se je znova in znova vračala. Tokrat sem ji rekel: »Če želiš, da ‘tvoji’ osebi kaj sporočim, prinesi denar! V nasprotnem primeru odidi!« Vstal sem in odšel v kuhinjo po čaj. Ko sem se vrnil, je bilo na stolu, kjer sem sedel, 5 dolarjev! Vem, da v hiši takrat ni bilo nikogar, zato sem vprašal, če je denar prišel od entitete in dobil sem odgovor, da ja. Torej…kadar vas entitete prosijo za pomoč, jih prosite za VEČ DENARJA! Zabavno, kajne?

5. Entitete niso vse enake

Morda vas bo presenetilo, a če še ne veste, entitete so nekako podobne ljudem. Edina razlika je v tem, da entitete nimajo teles! Ste že bili na zabavi, kjer bi bili vsi ENAKI? Enaka frizura, enaka oblačila, parfumi, vsi vozijo enak avto? Najbrž ne, kajne, razen če živite v Hollywoodu. Šalim se! Lahko rečemo, da so bili vsi na zabavi edinstveni, da so izgledali drugače, zveneli drugače, komunicirali drugače in se počutili drugače? Vam je to bližje? Bi bili zdaj pripravljeni sprejeti dejstvo, da je z entitetami podobno?
Če se odpremo za razlike v vesolju, nas lahko vesolje obdari z vsemi svojimi čudeži in lepoto. Kakšna možnost, kakšno darilo, so lahko entitete?

 

Povzeto po Talk to the Entities blogu

Objavi komentar

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane