Zgodba o zakleti hiši je že stara in vsem dobro poznana. Strašljiva hiša, ki ji nihče ne upa priti blizu, ker v njej straši. Škripajoče talne deske, sence, ki se premikajo po hodnikih, šepetanje ponoči, knjige, ki letijo s polic in še marsikateri drug »nerazložljiv« pojav.

Vprašanje, zakaj v hišah straši in zakaj ostajajo strašljive, je bilo dolgo zavito v skrivnost. Ko boste izvedeli odgovor, boste zagotovo odstranili večino vraževerja in vse skupaj se vam bo zdelo kar malo neumno. Neumno, ja! 

Prvi razlog, da v hiši straši, je preprosto ta, da oseba (ali več njih), ki je prej živela tam, morda ne ve, da je mrtva! Resno! 

Kadar ljudje niso super zavestni ljudje, potem tudi niso super zavestne entitete. Tudi če telo nekoga umre recimo med uživanjem drog, lahko droge pogosto vplivajo na prehod. To pomeni, da so zaradi droge nezavedni tudi potem, ko zapustijo svoje telo in ne prepoznajo, da nimajo več telesa ter samo dolgočasno postopajo naokrog. 

Podoben primer nezavednosti so tudi takšni, ki umrejo zaradi šoka ali travme. Takšna smrt jim pusti precejšen zalogaj, saj so v vzorcu šok-travma in ne morejo naprej. Kot da bi bili nekako »zataknjeni« in se ne morejo premakniti k svoji naslednji izbiri.

Si predstavljate kakšno darilo bi lahko vi bili takšnemu duhu? Pokazala vam bom kako. 

Drugi razlog, da v hišah straši je prisotnost entitete, ki ima »lastniški duh«. To pomeni, da se entiteta zaveda, da nima več telesa, ampak je v njej še vedno močno prisotno prepričanje, da je hiša njihova. Sveto so prepričani v to, tako da vi, kot bitje s svojo prisotnostjo v hiši, vdrete v njihovo lastnino. Rešitev za to je presenetljivo preprosta. 

Tretji razlog zaradi katerega v hišah straši pa je ta, da nekdo namerno ali nehote vabi entitete tja. Kadar ljudje uživajo droge (farmacevtske ali rekreacijske) ali uživajo prekomerne količine alkohola, to pritegne določeno vrsto duha. Ljudje lahko imajo tudi sposobnost zaznavanja entitet, tako kot jaz, in to prav tako privlači duhove. Mislite, da je to slabost? Samo v primeru, kadar se človek zaveda te svoje sposobnosti in si želi biti nezaveden, si ne prizna ali pa kadar se človek tega resnično ne zaveda. 

Sposobnost je sposobnost, naj jo ljubimo ali sovražimo, ne mine! In to je celotna predpostavka seminarja Pogovarjajte se z entitetami, ki ljudem daje vsa orodja in informacije, ki jih potrebujejo za zavedanje in razvoj svojih duhovnih potencialov in sposobnosti. 

Četrti razlog za zakleto hišo je lahko tudi ta, da je zgrajena na napačnem mestu. Obstajajo kraji za ljudi in obstajajo kraji za duhove. Ker so ljudje postali samooklicani vladarji celotne Zemlje, se pogosto zmotijo in stvari postavijo tja, kjer ne delujejo. Če bi ljudje sledili svoji energiji, svojemu vedenju in zaupanju ter častili energijo Zemlje (vključno z duhovi), bi svoje hiše postavili tam, kjer bi zanje delovale. Ne tam, kjer bi blokirali in ustavljali pretok energije in entitet. 

A ker ljudje pogosto ne sledijo energiji in hiše postavijo tja, kjer na napačen način kopičijo energijo Zemlje, se ustvari »zataknjen« prostor, kjer se entitete tako rekoč ujamejo. 

Upoštevajte, da je obisk entitete v hiši nekaj drugega kot hiša, v kateri straši, kajti ko se posameznik premakne iz hiše, se bodo skupaj z njim premaknile tudi entitete. V hiši ne straši, le oseba, ki živi njej ima okoli sebe entitete in to je drugače. 

Da se hiša upošteva kot zakleto oziroma da v njej straši, morajo entitete ostajati v njej. 

Povzeto po Talk to the Entities blogu

Objavi komentar

DELECTUS, Sanija Selmani s.p. © Vse pravice pridržane